Ons Team

Ons team staat voor u klaar!

Vijf dagen per week staan de kapsters van IN4HAIR Uitgeest voor u klaar

Margret Smit - Neeft

Eigenaresse


Ik zit inmiddels al meer dan 25 jaar in het kappersvak waarvan sinds 2004 als eigenaresse van IN4HAIR. Een uitdaging en een leuke plek om te werken, samen met ons hechte team. Iedere dag vind het nog steeds heerlijk om de klanten de juiste coupe te geven waar zij zich happy bij voelen.

Judith Nanne

Kapster


Ik woon in Uitgeest, lekker dicht bij de kapsalon waar ik al sinds 2005 werk. Ik heb 20 jaar ervaring als hairstylist en ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier. Het is leuk om mensen blij te maken en ze te helpen met het uitzoeken van een nieuwe coupe. Ik hoop dan ook nog vele jaren bij het gezellige IN4HAIR te kunnen werken.

Ingmar Hemke

Kapster


Ik kom uit Heerhugowaard en werk vanaf het begin (2004) al bij IN4HAIR. Ik werk in deze kapsalon met veel plezier en elke dag is anders. Ik heb IN4HAIR vanaf dag een zien groeien, eerst als stagiaire en vandaag de dag als volleerd kapster. Ik ben 24/7 bezig met mode en haar! Uit de nieuwste modetrends probeer ik inspiratie te halen voor verschillende kapsels. Het leukste vind ik om iemand een geheel nieuwe look aan te meten met een fris kapsel.

Maartje Putter - Mosselveld

Kapster


Ik kom ook uit Uitgeest. Sinds 2000 ben ik werkzaam als kapster. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de stijlvolle kapsalon IN4HAIR. Het leuke aan mijn vak is dat ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Ik heb tijdens het werken met het gezellige team altijd veel plezier. Tevens vind ik het erg leuk dat er zoveel klanten van verschillende leeftijden in de salon komen.

Nicole Gijzen - van der Kroft

Kapster


Sinds 2004 werk ik voor de gezellige kapsalon IN4HAIR. Ik ben bij deze kapsalon begonnen toen ik nog de kappersopleiding volgde en inmiddels heb ik me ontwikkeld tot een volleerd kapster bij IN4HAIR. Met veel enthousiasme knip ik iedereen die langs komt in de kapsalon.

Anja Jansen-Havik

Kapster


Sinds 2018 ben ik werkzaam bij het gezellige team van IN4HAIR. Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen in het kappersvak. De afwisseling en het contact met de klanten spreken mij erg aan. Ik geniet erg van de leuke en ontspannen sfeer bij IN4HAIR. Ik hoop dan ook nog lang bij dit gezellig team te mogen werken.